Speeldag: Ronde 1 (R)
Stadion: Bruchwegstadion
Kanouté velt Mainz
Tonnelier Caroline

Sevilla heeft zich vlot geplaatst voor de poules van de Uefa-beker.  De Andalusiërs haalden het met 0-2 van een onmachtig Mainz.  De eindstand stond al na 45 minuten op het bord, dankzij twee treffers van Kanouté.

Mainz begon goed aan de wedstrijd, maar het waren de bezoekers die al vroeg op voorsprong kwamen.  Kanouté scoorde in de rebound nadat Wache nog een schot van Saviola kon stoppen.  De reactie van Mainz, dat nu minstens twee keer moest scoren, liet niet lang op zich wachten.  De bezoekende doelman Notario hield een poging van Gerber uit zijn doel en kwam ook goed tussen op een schot van ZidanSevilla bleef gevaarlijk op de tegenaanval en verdubbelde vijf minuten voor de rust zelfs nog zijn voorsprong.  Opnieuw Kanouté zorgde voor de 0-2 ruststand.
De Spanjaarden kregen nog de beste kansen in de tweede helft tegen een onmachtig Mainz.  Saviola en Kanouté slaagden er echter niet meer in de netten te doen trillen.  In de slotfase kwam Zidan nog dicht bij een eerredder, maar zijn kopbal ketste af op de paal.  Het bleef dan ook bij een verdiende 0-2 overwinning voor de bezoekers, die duidelijk de betere ploeg waren tegen een hard strijdend Mainz.