"Schoenen Club niet reglementair, maar geen klacht"

Nico Wieme
| 19 reacties
"Schoenen Club niet reglementair, maar geen klacht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen dient dan toch geen klacht in tegen het schoeisel dat Club Brugge gebruikt op de harde velden. De Lokerencoach rekent wel op de scheidsrechters om te bepalen of de schoenen al dan niet reglementair zijn.

Lokeren speelt woensdagavond zijn bekermatch op het veld van Club Brugge. Voor Jacky Mathijssen betekent dit voor het eerst sinds mei een terugkeer naar het hem vertrouwde Jan Breydelstadion. De scherpe kantjes mogen er dan wel al een beetje af zijn, de Limburger deelde toch wel een speldenprikje uit richting zijn ex-werkgever.

 

Club speelde tegen Toulouse met schoenen die beter tegen sneeuw en gladheid kunnen. HLN beweerde maandag dat Mathijssen een klacht zou indienen tegen dat schoeisel.

 

“Er is geen sprake van een klacht, maar ik wil er wel weten of dat conform de reglementen is, anders wil ik mijn spelers ook op die manier voorbereiden. Ik heb een scheidsrechter gebeld en volgens hem kan het niet”, zei Mathijssen in Extra Time.

 

“Ik denk dat de scheidsrechter woensdag moet beslissen wat mag en wat niet mag. Volgens mij heeft die een boekje waarin alles staat. Ik ga ervan uit dat beide teams met gelijke wapens moeten kunnen strijden om zich te kwalificeren voor de volgende ronde”, vertelde Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties