Kalendercommissie zet bekerwedstrijden op zijn plaats, ook Slag om Vlaanderen en diverse andere toppers kennen hun datum

Kalendercommissie zet bekerwedstrijden op zijn plaats, ook Slag om Vlaanderen en diverse andere toppers kennen hun datum

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op transfer deadline day maakte de kalendercommissie van de Pro League ook de kalenders voor speeldagen 8 tot en met 15 én de Croky Cup bekend.

Doordat Gent en Standard uitkomen in de Europa League, krijgen zij het leeuwendeel van hun wedstrijden op zondag te verwerken.

Club Brugge en Anderlecht spelen de topper op speeldag 8 op 22 september ook op zondag, om 18 uur. Zulte Waregem en Gent sluiten die speeldag af om 20 uur.

Croky Cup

Club Brugge tegen AA Gent - de Slag om Vlaanderen op speeldag 10 - is dan weer voorzien voor 14.30 uur op 6 oktober, terwijl Club Brugge - Standard op zondag 27 oktober om 14.30 uur wordt afgewerkt.

In de Croky Cup worden de matchen van Cercle Brugge, Waasland-Beveren en Genk op dinsdag afgewerkt. Het leeuwendeel komt op woensdag, op donderdag sluiten Antwerp - Lokeren en Standard - Lommel de zestiende finales af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties