Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Daknam
Elfde gelijkspel voor Lokeren
Kevin Van Cutsem

Lokeren en Charleroi hebben de punten vandaag verdeeld. In een zwakke partij kreeg de thuisploeg de beste kans via Camara maar zijn bal ging via de lat over.

De foute passes en mislukte controles tierden welig in een ontstellend zwakke eerste helft. De thuisploeg nam het initiatief maar tot kansen kwam het niet.

Bij Charleroi stuurde men dan weer elke bal naar Habibou (foto), die de op één na sterkste verdediging in eerste klasse nooit in gevaar kon brengen. Spitsbroeder Mboyo kon dat wel, maar zijn kopbal werd gepareerd door Copa. De scoreloze ruststand was alles behalve verrassend.

Wie in de tweede helft hoopte op beterschap kwam bedrogen uit. De kansen bleven uit tot Camara op het uur op wandel ging. Zijn schot scheerde de lat. Daarna verzonk de partij opnieuw naar het niveau van de eerste helft waardoor het 0-0 bleef op Daknam. Het elfde gelijkspel voor Lokeren is er opnieuw eentje om snel te vergeten.