Ondanks doelpunt en twee assists is Losada duidelijk: "Dat was het mooiste moment van het afgelopen weekend"

Ondanks doelpunt en twee assists is Losada duidelijk: "Dat was het mooiste moment van het afgelopen weekend"
Foto: © photonews

Hernan Losada nam afscheid van het profvoetbal. Op een hoogtepunt, met een doelpunt en twee assists. Het mooiste moment van het voorbije weekend? En of hij niet tóch nog moet doorgaan? De Argentijn spreekt.

"Het mooiste moment? Dat was toen mijn vader plots voor de deur stond", aldus Hernan Losada in een reactie na de wedstrijd tegen Eupen. "Ik kan alleen maar dankbaar zijn. Mijn vriendin zei me gisteren dat ze een verrassing had en dat ik me moest haasten."

"Ik heb op verschillende momenten met tranen in de ogen gezeten. Voetbal is emotie, het is een van de mooiste sporten ter wereld. Ik ben heel blij dat ik daarmee mijn geld kon verdienen."

"Normaliter was het niet mogelijk voor hem om te komen, door zijn gezondheid is het niet evident om zo'n afstanden te doen. Maar plots was hij er, voor twee dagen kwam hij op en af. Hij wilde mijn laatste match ook niet missen, prachtig toch! Hij is de mentor van Hernan Losada, ik heb alles door hem geleerd."

En het gaf de Argentijn vleugels: "Op zo'n manier kunnen stoppen? Dat is prachtig. Het was meer dan ik ooit had kunnen dromen. Meer kan je echt niet vragen. Misschien besef ik het nog niet allemaal ... Of ik nu niet moet verder doen? Neen, ik heb altijd gezegd dat ik wilde stoppen op een hoogtepunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties