Simeone verwacht moeilijke slotmatch voor Atlético Madrid: "Club Brugge heeft onnodig puntenverlies geleden"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties

Diego Simeone verwacht een moeilijke avond voor Atlético Madrid in Brugge

Simeone verwacht moeilijke slotmatch voor Atlético Madrid: "Club Brugge heeft onnodig puntenverlies geleden"

Atlético Madrid gaat voor niet minder dan de Champions League-finale in het eigen Wanda Metropolitano en dan zou groepswinst al veel helpen. Het doel is dus duidelijk in Brugge, maar trainer Diego Simeone verwacht zich aan een even moeilijke als belangrijke avond.

"Er zat meer in voor Club Brugge", knikte Diego Simeone volgens HLN op zijn persconferentie in het Jan Breydelstadion. "Het team heeft onnodig puntenverlies geleden in deze poule, er zat meer in voor hen. Ze hadden een paar geblesseerden, wat hen parten heeft gespeeld."

Atlético Madrid is altijd zeker van de eerste plaats in groep A als het zelf wint tegen Club of als Dortmund niet wint in Monaco. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt, weet Simeone.

Sterk in Madrid

"Het wordt opnieuw een lastige wedstrijd tegen Club Brugge", zei hij. "Club heeft veel aanvallende kwaliteiten en blinkt uit in teamwork. Verder hebben ze een goede counter in huis, die voor veel gevaar zorgt. Kijk maar hoe goed Brugge presteerde in Monaco (0-4) en ook in Madrid (3-1)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties