"Hij is zichzelf niet sinds zaak Propere Handen": Vandenbempt laat zich uit over Ivan Leko, die meteen ferm reageert
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 37 reacties

"Hij is zichzelf niet": Peter Vandenbempt laat zich uit over Ivan Leko (Club Brugge), die meteen ferm reageert

"Hij is zichzelf niet sinds zaak Propere Handen": Vandenbempt laat zich uit over Ivan Leko, die meteen ferm reageert

Club Brugge ging vrijdagavond met de billen bloot bij Waasland-Beveren en moet zich dus proberen te herlanceren tegen Atlético Madrid. Peter Vandenbempt ziet toch wel een probleem bij blauw-zwart. Ivan Leko? Die reageert ferm.

Vandenbempt ziet deels een probleem in de 'Zaak Propere Handen': "Die traumatische ervaring met die nacht in de cel die de mens Leko heeft moeten doorbrengen? Dat heeft er ingehakt. Hij heeft het mentaal moeilijk, denk ik."

"Hij is zichzelf niet, heb ik de indruk. En dat net op het moment dat het ook sportief de moeilijkste periode is voor hem bij Club Brugge", gaat hij verder op Sporza.

Druk op de ketel?

Volgens Vandenbempt komt er nu toch wat druk op de ketel: "Voor Brugge was dit de nederlaag te veel, eentje die niet wordt aanvaard door het duo Mannaert-Verhaeghe. Omdat die net vloekt met de traditie en de waarden van de club."

Leko zelf? Die is niet onder de indruk van de woorden op zijn persconferentie: "Ik begrijp niet waarom ik het mentaal moeilijk zou hebben. We hebben met 0-4 gewonnen in Monaco en de nul gehouden tegen Dortmund, ons doelsaldo is positief in de Champions League ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties