Michel Preud'homme blikt vooruit naar de topper in Jan Breydel en laat zich uit over Amallah
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

"Hij heeft een interessant profiel"

Michel Preud'homme blikt vooruit naar de topper in Jan Breydel en laat zich uit over Amallah
Foto: © photonews

Standard speelt maandagavond op het veld van Club Brugge. Michel Preud'homme blikte vooruit naar de wedstrijd tegen zijn ex-club.

Standard is met zes op zes begonnen aan play-off 1. Preud'homme is daar uiteraard erg tevreden mee. “Tegen AA Gent waren we erg efficiënt. Zowel offensief als defensief. Dat heeft geloond.”

“Door deze driepunter zitten we in een interessante positie. We hebben nu een mooie voorsprong op Antwerp, Anderlecht en Gent.”

Preud’homme neemt het maandag op tegen zijn ex-club, die hij uiteraard erg goed kent. “We kennen de kwaliteiten van Club Brugge. We zullen vanaf de eerste seconde ultrageconcentreerd moeten zijn. Dat zal de wedstrijd bepalen. Kijk maar naar hun eerste helft tegen Anderlecht.”

“Brugge is het meest volwassen elftal. De winnaarscultuur heerst er al jaren”, aldus Preud’homme, die het ook nog even over  Selim Amallah had.

  

“Er is nog geen akkoord op clubniveau, maar hij heeft een erg interessant profiel. Meer wil ik daar niet over kwijt.”

Amallah blinkt dit seizoen uit op het middenveld van Moeskroen. Standard zoekt op die positie een vervanger voor Razvan Marin, die naar Ajax trekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties