Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)

Herbeleef KAA Gent - FK Qarabag (Conference League )

Volg de match tussen KAA Gent en FK Qarabag live, samen met vele andere supporters.

Aernout Van Lindt vanuit Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Discussieer live mee! Lees 48 reacties...

Hein Vanhaezebrouck kiest voor Depoitre én Cuypers voorin in de zoektocht naar een volgende ronde in Europa. In doel krijgt Roef de voorkeur op Nardi.
KAA Gent (KAA Gent - FK Qarabag)
KAA Gent: Davy Roef - Bruno Godeau - Michael Ngadeu - Jordan Torunarigha - Alessio Castro-Montes - Julien De Sart - Sven Kums - Hyun-Seok Hong - Nurio Fortuna - Laurent Depoitre - Hugo Cuypers
Bank: Paul Nardi - Joseph Okumu - Jens Petter Hauge - Noah De Ridder - Bram Lagae - Malick Fofana - Gift Emmanuel Orban - Sulayman Marreh - Rune van den Bergh - Robbie Van Hauter - Cederick Van Daele

FK Qarabag:
Bank:
21:00
Gent wint de toss en mag naar de eigen kop trappen.
1
KAA Gent - FK Qarabag: 0-0

1
De bal rolt!
3
Mustafazade meteen met een grote kans, maar hij mikt de bal op de lat!
6
Het antwoord van Gent is een 'kopballetje' van Depoitre. Niet echt indrukwekkend te noemen.
9
Andrade dwingt Kums tot een fout. De goalgetter in Qarabag toont opnieuw zijn kwieke voetjes.
13
Gent puurt er eens een corner uit. Het schotje op de afvallende bal is te centraal. Tot op heden nog geen waanzinnig begin van de wedstrijd.
14
Vesovic met een serieuze slag in het gezicht van Nurio Fortuna. Gele kaart, of komt de VAR nog tussen? Randje!
17
Kwartier ver. Qarabag doet zeker niet onder.
20
Hong haalt de achterlijn, maar meer dan een tweede corner voor Gent haalt hij er niet uit.
23
Halfweg de eerste helft en het blijft Qarabag dat vooral druk zet. Gent plooit achteruit.
26
Ourbanly kan vrij uithalen, maar Castro-Montes blokt zijn schot nog. Werk aan de winkel voor Gent stilaan!
28
Het schot van Vesovic wijkt af en zo bijna de 0-1! Uiteindelijk een corner voor de Azeri.
33
Afgeweken schot van Cuypers. Nog de nodige moeite voor de doelman van de Azeri, maar alles koelt zonder blazen.
36
Castro-Montes moet even verzorging krijgen. Het lijkt erop dat hij toch zal verder kunnen.
39
Scherpe voorzet vanop links, maar Hong kan niet voldoende koppen om echt voor dreiging te zorgen.
41
We kabbelen stilaan richting rust. Nog vijf minuten, veel zagen we nog niet in deze partij.
45
De wind begint op te steken in de Ghelamco Arena. Wat krijgen we nog voor de rust?
45
We krijgen 1 minuten blessuretijd.
45+2
Nog een laatste corner vermoedelijk voor Gent. Kums is er klaar voor!
45+2
De corner levert niets op, gewoon een vangbal voor de doelman. Meteen ook rusten geblazen!

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw. Castro-Montes kan dan toch niet verder en zo komt Fofana erin!
47
Kums moet een corner toestaan, maar Qarabag had daar vooral bijna een open schietkans.
51
Ferme botsing tussen Depoitre en Huseynov. Dat levert hem een gele kaart op.
55
Daar zijn de bezoekers opnieuw! Roef moet even uit zijn doel.
57
Aan de overkant is het eerst Cuypers bijna met een kopbal en uiteindelijk Kums met een scherpe uithaal. De doelman van de Azeri werkt in corner.
60
Gurbanli is ervandoor, maar hij kan uiteindelijk niet afdrukken op doel door terugkerend werk van Torunarigha en Ngadeu.
62
Hong haalt er een corner uit, maar die levert niets op.
64
Goede vrije trap van Kums, Depoitre kopt over.
66
Godeau in crisis na een tackle in de grote rechthoek. De scheidsrechter grijpt niet in en het lijkt op de bal, maar wel een blessure voor de verdediger.
69
De spanning begint te stijgen bij Gent. Ze moeten scoren als ze door willen naar de volgende ronde, zoveel is duidelijk.
71
Dubbele wissel bij AA Gent. Depoitre en de onfortuinlijke Godeau gaan eraf.
74
De ingevallen Gift Orban maakt er meteen 1-0 van. En zo zijn we voorlopig op weg naar verlengingen.
74

Goal
Doelpunt van Gift Emmanuel Orban

77
Gent moet toch meteen achteruit nu na een een-tweetje van de bezoekers. Gevaarlijk wordt het net niet.
80
Nog een dikke tien minuten. Of zijn we op weg naar verlengingen?
83
Gent wordt steeds steviger in de duels, voor Qarabag wordt het stilaan pompen of verzuipen.
86
Wat corners aan beide kanten. Wie verzet de bakens?
89
Krijgen we nog iets of wordt het verlengen?
90
We krijgen 6 minuten blessuretijd.
90+1
Nog zes minuten. En dan nog dertig?
90+5
Plots de 1-1? Neen, de bal was al achter de achterlijn van Sheydaev voor hij de bal achteruit kon leggen blijkbaar.
90+6
En aan de overkant is er meteen Cuypers met de draai naar binnen en het schot, maar naast.
91
En zo rolt de bal voor een derde keer.
92
Aan de ene kant een voorzet van Kums met een claim tot handspel, aan de overkant gaat een voorzet laag voorbij alles en iedereen.
94
Nu ligt ook Sven Kums ten gronde. Het zal toch niet?
98
Kums kon verder. Ondertussen nog geen echte kansen de voorbije minuten. Het wordt zenuwslopend. Davy Roef is een held met strafschoppen natuurlijk, dat kan helpen.
102
Zoubir mag zomaar door de zee wandelen. Uiteindelijk wordt hij tijdig gestopt.
105
Het spel blijft over en weer gaan. Nog geen doelpunten.
105
106
En de bal rolt voor een vierde keer. Scoort er nog iemand of krijgen we strafschoppen?
108
De supporters gaan er nog eens vol achter!
111
Veel Gentse druk naar voren, maar een doelpunt maken blijft voorlopig moeilijk.
114
De tijd begint nu echt te dringen. Het wordt een lange avond, net wat Vanhaezebrouck niet wilde.
118
De tijd begint nu echt wel te dringen. Van Daele krijgt nog een paar minuten. Is hij goed met strafschoppen?
120+2
We krijgen 2 minuten blessuretijd.
120+2
Nog een vrije trap voor de Azeri. Die levert niets op, Roef plukt een hoge bal. Strafschoppen!