Na het pechseizoen nu status van 'beste van de wereld': "De Bruyne heeft voor het eerst in jaren nog eens echte vakantie gehad"

Na het pechseizoen nu status van 'beste van de wereld': "De Bruyne heeft voor het eerst in jaren nog eens echte vakantie gehad"

Volg België nu via WhatsApp!

Geen Eden Hazard? Dan moet die andere wereldster die we hebben het overnemen... Kevin De Bruyne is als een sneltrein aan het seizoen begonnen bij Manchester City met vijf assists en één goal. Wat een beetje rust en een degelijke voorbereiding toch kan doen...

Dat blijkt het grote probleem geweest te zijn vorig seizoen: na het WK had hij amper rust en geen deftige voorbereiding. Twee knieblessures en evenveel hamstringblessures hielden hem een groot deel van het seizoen van het veld.

"Hij mag dan vorig seizoen niet veel gespeeld hebben, zowel fysiek als mentaal heeft Kevin een slopend seizoen achter de rug", zegt zijn vriend en makelaar Patrick De Koster in HLN. "Voor het eerst in een paar jaar heeft Kevin nog eens een echte vakantie gehad."

De Koster zag zijn poulain afzien omdat hij niet op het veld stond. "Je mag niet onderschatten wat dat doet met een mens." Nu rekent Roberto Martinez op hem om San Marino en Schotland opzij te zetten. Hij noemde hem al de beste middenvelder ter wereld. En ver zal hij er toch niet vanaf zitten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties