🎥 Inter laat, ondanks strafschopdoelpunt Romelu Lukaku, belangrijke punten liggen in de strijd om de Italiaanse titel

Nils Wens
| 18 reacties
🎥  Inter laat, ondanks strafschopdoelpunt Romelu Lukaku, belangrijke punten liggen in de strijd om de Italiaanse titel

Atalanta en Inter zijn er dit weekend niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Daardoor lijkt Juventus op weg naar de Italiaanse titel. Atalanta raakte niet voorbij Hellas Verona (1-1) en Inter speelde zondagavond 2-2 gelijk tegen AS Roma.

Inter kon een goede zaak doen dit weekend. De Italiaanse topclub kon tot op drie punten komen van Juventus als het won van AS Roma, maar het gebeurde niet. De wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Romelu Lukaku zag vanaf de bank hoe verdediger Stefan de Vrij  de score kon openen voor Inter. Spinazzola maakte echter voor de rust nog gelijk. In de tweede helft kwamen de Romeinen zelfs op voorsprong via Mkhitaryan.

Toch kon Inter nog een punt uit de brand slepen. Ze kregen een strafschop en het was een kolfje naar de hand van Rode Duivel Romelu Lukaku. De aanvaller scoorde zijn 21ste doelpunt van het seizoen in de Serie A

In het klassement staat Inter terug op de tweede plaats met 72 punten, maar ze volgen op vijf punten van Juventus. De club van onder meer Cristiano Ronaldo speelt vanavond nog tegen Lazio. Bij een overwinning lijkt de titelstrijd voorbij.