Staan Jan Vertonghen en Toby Alderweireld open voor een terugkeer naar Ajax? "Het zal nog niet voor volgend seizoen zijn"

Nils Wens
| 0 reacties
Staan Jan Vertonghen en Toby Alderweireld open voor een terugkeer naar Ajax? "Het zal nog niet voor volgend seizoen zijn"
Foto: © photonews

Jan Vertonghen en Toby Alderweireld worden in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. Toch zal het nog niet voor direct zijn. Dat vertelt Marc Overmars, technisch directeur bij de Nederlandse topclub.

Overmars wil ze uiteraard heel graag zien bij Ajax, maar dat is nu gewoon niet mogelijk. Dat vertelt de technisch directeur bij Ziggo Sport. "Die spelers roepen altijd dat ze terug willen komen naar Amsterdam."

"Daar ga ik ze eens over bellen, maar ik denk dat deze spelers toch niet voor direct zullen zijn. We gaan nog een paar jaar moeten wachten. We zullen wel zien wat de toekomst brengt. Nu is het alvast nog te vroeg."

Sterkhouders

Jan Vertonghen en Toby Alderweireld speelden ook bij Ajax samen. Vertonghen speelde daar zes seizoenen. Alderweireld speelde er vijf seizoenen. Ze waren echte sterkhouders centraal achterin. Daardoor konden ze enkele mooie transfers afdwingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties