Gent haalde Kums én Depoitre terug, maar dat was niet het moeilijkste dossier: "Bij hem heeft Louwagie echt schitterend werk geleverd"
Redactie
| 1 reacties

Niet Laurent Depoitre of Sven Kums, maar het dossier van Michael Ngadeu was lastig voor KAA Gent

Gent haalde Kums én Depoitre terug, maar dat was niet het moeilijkste dossier: "Bij hem heeft Louwagie echt schitterend werk geleverd"
Foto: © photonews

KAA Gent haalde deze zomer met Sven Kums en Laurent Depoitre twee verloren zonen terug naar de Ghelamco Arena. Toch waren die dossiers niet de moeilijkste om af te handelen.

“Spelers met veel ervaring zorgen natuurlijk nooit voor gemakkelijke dossiers”, lacht Ivan De Witte in Het Laatste Nieuws. “Die jongens weten heel goed hoe de wereld draait.”

Sven Kums en Laurent Depoitre hielpen KAA Gent aan een historische landstitel en passeerden vervolgens in Engeland, Italië en Portugal. Toch was het een ander dossier dat het meeste voeten in de aarde had om af te werken.

Spelers met veel ervaring zorgen natuurlijk nooit voor gemakkelijke dossiers

Ivan De Witte

“Het moeilijkste dossier was dat van Michael Ngadeu”, verklapt de preses van de Buffalo’s. De Kameroense verdediger - nota bene kapitein van zijn land - werd overgenomen van Champions League-kandidaat Slavia Praag.

“Een transfer wordt bij ons besproken in een kleine groep met mezelf, Michel Louwagie en enkele mensen van de Raad van Bestuur. Michel handelt het vervolgens af. Wel, met Ngadeu heeft hij schitterend werk geleverd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties