Trebel weet hoe Anderlecht zich uit de crisis moet voetballen en verklaart zijn uitschuiver op Twitter
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Trebel ziet dat Anderlecht een front moet vormen en voor de trainer moet vechten

Trebel weet hoe Anderlecht zich uit de crisis moet voetballen en verklaart zijn uitschuiver op Twitter

Adrien Trebel kent niet het meest geslaagde seizoen uit zijn carrière. De Franse middenvelder was lang geblesseerd en moet Anderlecht nu mee aan Europees voetbal helpen.

In een interview met Het Laatste Nieuws liet hij alvast weten dat de ploeg nog achter de trainer staat. "We hebben niks tegen hem. Hij staat niet op het veld, hé. Wij moeten meer doen, niet hij", aldus de aanvoerder die sinds zijn blessure de aanvoerdersband moest afstaan aan Sven Kums.

Per ongeluk op 'like' gedrukt

Hij vertelt ook hoe hij denkt dat de ploeg zich uit deze crisis kan knokken. "De spelers moeten een front vormen. We moeten reageren als we niet verder willen zinken. Wij willen niet tot de Anderlechtploeg horen die voor het eerst in 55 jaar niet Europees speelt."

Na de nederlaag tegen Genk, ook al speelde Trebel niet, haalde hij de woede van de fans op zijn hals. Bij een aankondiging van een Genks doelpunt op de Twitter van Anderlecht 'vond Trebel het bericht leuk'. "Ik zat in de bus. Mijn duim heeft onbewust geklikt. Dat kan iedereen overkomen. Ik zag het pas de dag nadien", verklaarde hij zijn uitschuiver.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties