OFFICIEEL: Fernandinho keert na 17 jaar terug naar de heimat

Redactie
OFFICIEEL: Fernandinho keert na 17 jaar terug naar de heimat
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Witsel - Limbombe - Verhulst - de Jong - Boffin - Amallah - Van Genechten - Heylen

OFFICIEEL: Fernandinho keert na 17 jaar terug naar de heimat

Fernandinho (37) maakt de cirkel helemaal rond. Na zeventien jaar in het buitenland -Shakhtar Donetsk en Manchester City- keert de Braziliaanse middenvelder terug naar waar het voor hem allemaal begon: Atletico Paranaense.

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06

OFFICIEEL: Lierse K. haalt Belgische middenvelder terug uit IJsland

Lierse Kempenzonen heeft dinsdag de komst van Sebastiaan Brebels bekend gemaakt. Brebels, een 27-jarige centrale middenvelder, komt over van Akureyri in IJsland. (Lees meer)


Promovendus blijft de markt afspeuren: 'Spits van Salzburg en Turks international op komst'

Promovendus blijft de markt afspeuren: 'Spits van Salzburg en Turks international op komst'

Na dit seizoen spelen we niet langer met achttien, maar wel met zestien in de Jupiler Pro League. En dus is het alle hens aan dek voor de ploegen die zullen moeten strijden tegen degradatie. (Lees meer)


OFFICIEEL: Zulte Waregem haalt Tanzaniaans international naar de Gaverbeek

Zulte Waregem laat er geen gras over groeien. Essevee stelde dinsdagavond zijn zesde aanwinst voor. De jonge Tanzaniaan Novatus Miroshi komt over van Maccabi Tel Aviv. (Lees meer)


Leuk zaakje op komst? 'Twee clubs uit Serie A tonen interesse in overbodige Club-spits'

Ook Club Brugge is helemaal begonnen aan een nieuw seizoen en dat zal met nieuwkomers en vertrekkers zijn ongetwijfeld. (Lees meer)


Christopher Scott is de nieuwe middenvelder van Antwerp

Antwerp is er zoals verwacht in geslaagd om Christopher Scott binnen te halen. De aanvallende middenvelder komt over van Bayern München en tekende een contract voor vier seizoenen. (Lees meer)


Frenkie de Jong (Barcelona) staat dichtbij Manchester United

Manchester United wil zijn ploeg helemaal verbouwen. Tegen volgend seizoen moet er een team op het veld staan dat kan wedijveren met Liverpool en Manchester City. Nieuwe coach Erik ten Hag rekent daarvoor op een landgenoot. (Lees meer)


Axel Witsel zijn deal met Atlético Madrid is rond

Alles is getekend en het is gewoon wachten op de officiële aankondiging: Axel Witsel heeft zijn droomtransfer naar Atlético Madrid beet. (Lees meer)


Manchester United moeit zich in de debatten om Tyrell Malacia

De transfer van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon leek in kannen en kruiken. Alle details waren geregeld, maar op het laatste moment is er toch nog een concurrent opgedoken. En niet zomaar één: Manchester United. (Lees meer)


Davino Verhulst wordt de nieuwe doelman van Antwerp

Antwerp gaat Davor Matijas naar Sheriff Tirasol laten vertrekken, maar heeft al een alternatief klaar. Doelman Davino Verhulst gaat een contract voor twee jaar tekenen, weet Het Nieuwsblad. (Lees meer)


Achraf El Bouchataoui speelt komend seizoen voor Deinze

Vorig seizoen werd hij door Feyenoord nog verhuurd aan RKC, maar komend seizoen speelt hij voor KMSK Deinze. Achraf El Bouchataoui, een 22-jarige middenvelder, tekende een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde bij de 1B-club. (Lees meer)


Everton gaat de concurrentie met Ajax aan voor Steven Bergwijn

Steven Bergwijn leek op weg naar Ajax, maar nu is er een kaper op de kust opgedoken. Everton heeft zich in de debatten gemengd en wil aan Tottenham meer geld bieden om hem binnen te halen. (Lees meer)


Benik Afobe trekt naar Millwall na het mislukken van zijn transfer naar Club Brugge

Club Brugge had zwaar ingezet op de komst van Benik Afobe, maar de deal met Stoke City voor de 29-jarige aanvaller ging uiteindelijk niet door. De spits heeft nu wel een nieuwe club gevonden. (Lees meer)


AA Gent lijkt naast doelman Ruud Boffin te grijpen

Door het vertrek van Sinan Bolat is AA Gent op zoek naar een ervaren concurrent voor Davy Roef, die het vorig seizoen in de tweede helft van het seizoen schitterend deed. Maar ze dreigen naast hun eerste optie te grijpen. (Lees meer)


'AA Gent vindt 21-jarige spelverdeler (15 goals, 8 assists) bij gekende bron, akkoord op clubniveau'
Foto: © photonews

'AA Gent vindt 21-jarige spelverdeler (15 goals, 8 assists) bij gekende bron, akkoord op clubniveau'

AA Gent wil er in het nieuwe seizoen staan en is daartoe volop de markt aan het afspeuren. Daarbij komen ze ook bij een gekende bron uit. (Lees meer)


Anthony Limbombe legt zijn keuze voor Almere City uit

Anthony Limbombe leek bij Club Brugge vertrokken voor een grote carrière, maar sinds zijn transfer naar Nantes is het voor de winger bergaf gegaan. Nadat hij al een paar maanden transfervrij was, tekende hij nu bij Almere City, in de Nederlandse tweede klasse. Hij legt uit... (Lees meer)


DONE DEAL: Ex-speler Westerlo en Lierse K. van KRC Genk naar reeksgenoot

Het hing al even in de pijplijn, maar nu is het ook helemaal rond. Een jongeling trekt van de ene club naar de andere in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge ziet doelman vertrekken naar Olympique Marseille

Eén van de jeugdproducten van Club Brugge was al eventjes op weg naar de Franse competitie, nu is het ook officieel aangekondigd. (Lees meer)


OFFICIEEL: Patro Eisden haalt jeugdproduct Club Brugge in huis

Patro Eisden laat er geen gras over groeien. Maandag stelden de ambitieuze Limburgers met Niels Verburgh alweer een nieuwkomer voor. (Lees meer)


'Belgische spits kiest KV Mechelen boven Charleroi, Anderlecht en Club Brugge'

'Belgische spits kiest KV Mechelen boven Charleroi, Anderlecht en Club Brugge'

Hij is Belgisch, jong (24) en transfervrij. Het hoeft dan ook geen uitleg dat hij erg gewild is bij diverse clubs. De keuze lijkt nu gemaakt. (Lees meer)


Keert Michaël Heylen weldra terug naar ons land? 'Genoemd bij 1B-club'

Afgelopen seizoen kwam Michaël Heylen (28) zestien keer uit voor Sparta in de Eredivisie. Het was voor onze landgenoot niet genoeg om een nieuw contract af te dwingen bij de Rotterdammers. (Lees meer)


'Club Brugge houdt Standard-middenvelder in de gaten, concurrentie uit Frankrijk en Spanje'

Selim Amallah gaat zijn laatste contractjaar in bij Standard. De kans dat de Marokkaanse international zijn contract effectief zal uitdoen, lijkt erg klein. (Lees meer)


OFFICIEEL: Seraing plukt verdediger weg bij Saint-Etienne

Maandag stelde Seraing met Marvin Tshibuabua een nieuwe aanwinst voor. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties