KV Turnhout kwam tot een akkoord met Wadi Degla

Rombaux Gunther
| 0 reacties
KV Turnhout kwam tot een akkoord met Wadi Degla
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Turnhout heeft gisteren een akkoord bereikt met de Egyptische groep Wadi Degla, dat een aanzienlijk bedrag in de club zal investeren.

Nadat er afgelopen maandag nog geen akkoord kwam tussen de betrokken partijen, werd er gisteren opnieuw onderhandeld tussen de Egyptische groep Wadi Degla en KV Turnhout. Na afloop van de besprekingen maakte de club het goede nieuws bekend  dat de Egyptenaren een aanzienlijk bedrag in de club zal investeren, wat die groep een paar weken geleden ook al deed met S.K. Lierse. Parallel met dit akkoord is er eveneens een overeenkomst tussen Turnhout en Lierse over een verregaande samenwerking op sportief en mogelijk ook op commercieel vlak.

Als tegenprestatie verwacht Wadi Degla als investeerder een zekere controle over het financiële beleid van de club. Dit concretiseert zich in de uitbreiding van de VZW KV Turnhout en de oprichting van een adviesraad, samengesteld uit leden van Wadi Degla, Lierse en het huidige bestuur van KV Turnhout.

Het bestuur van KV Turnhout is verheugd en trots dat ze met deze samenwerking eindelijk een oplossing gevonden heeft voor de financiële problemen van de club. Daarmee wordt de eigenheid van de club verzekerd en geeft dat tevens de garantie dat KV Turnhout haar 100-jarig bestaan zal kunnen vieren in 2012.

De overeenkomst wordt volgend weekend in Turnhout getekend in het bijzijn van Maged Samy, de grote man achter Wadi Degla.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties