Rode Duivel die al vaak aan vertrek werd gelinkt: "Ben nog steeds erg gelukkig bij mijn club"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties
Rode Duivel die al vaak aan vertrek werd gelinkt: "Ben nog steeds erg gelukkig bij mijn club"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toby Alderweireld sprak deze namiddag de pers toe in Tubeke. Hij kreeg er ook veel vragen over Tottenham voor de voeten geworpen.

“We draaien nog steeds mee voor een plek bij de eerste vier in de Premier League en dat is belangrijk met oog op de Champions League, maar ook de huidige editie van de Champions League is uiteraard erg belangrijk voor ons.”

"Het is lang geleden dat The Spurs nog eens zover raakten in de beste Europese competitie", beseft Alderweireld. Tottenham neemt het in april in de kwartfinales van het kampioenenbal op tegen Manchester City.

Persoonlijk tevreden over mijn seizoen

"Ondanks een moeilijk seizoen door omstandigheden, doen we het niet slecht. Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe stadion ons een boost zal geven. Persoonlijk ben ik erg tevreden over mijn seizoen. Vooral dat ik blessurevrij ben gebleven. Dat geeft een boost om nog beter te worden”, aldus de 30-jarige verdediger.

"Na dit seizoen lig ik nog één jaar onder contract in Londen. Daarna zien we wel. Ik ben er alleszins nog altijd enorm gelukkig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties