Beker van België: tegenstander van Anderlecht bereid om te spelen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 8 reacties

Beker van België: Club Luik bereid om te spelen tegen Anderlecht

Beker van België: tegenstander van Anderlecht bereid om te spelen

Er staan negen amateurclubs (lager dan 1B) in de 1/16 finale van de Beker van België. Door de coronamaatregelen tot midden januari wordt het voor hen moeilijk om zich voor te bereiden. Niet spelen zou een forfaitnederlaag betekenen.

Dessel Sport, RFC Liège, Lokeren-Temse, La Louvière, Olsa Brakel, Olympic Charleroi, Rupel Boom, Thes Sport en Heur-Tongeren: dat zijn de negen amateurclubs die op 9 en 10 januari in de 1/16 finale van de Croky Cup staan. 

De Pro League heeft besloten om hen te contacteren met de vraag of ze het zien zitten om te spelen op de geplande data. Is het antwoord 'nee', dan wordt het een forfaitnederlaag. De Pro League zou wel bereid zijn om een financiële regeling te treffen.

RFC Luik - Anderlecht

Club Luik, de tegenstander van Anderlecht, werd dinsdagochtend gecontacteerd. "We hebben een akkoord om te spelen en we weigeren de financiële compensatie", vertrouwde Pierre-Laurent Fassin, algemeen directeur bij het stamnummer 4, ons toe. Afspraak dus op 10 januari op Rocourt voor RFC Luik - Anderlecht!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties