Preud'homme zou toch nog aan Rode Duivels denken: "Met zoveel spelers die dicht bij afscheid als international staan?"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

Denkt Michel Preud'homme nog aan rol als bondscoach van de Rode Duivels?

Preud'homme zou toch nog aan Rode Duivels denken: "Met zoveel spelers die dicht bij afscheid als international staan?"
Foto: © photonews

Michel Preud'homme gaf na vorig seizoen de trainersfakkel door bij Standard, maar het is niet onmogelijk dat hij binnenkort zijn comeback maakt als trainer. Recent werd Preud'homme vaak in verband gebracht met de functie van bondscoach bij Congo.

Vooral Paul-José Mpoku zou aan het lobbyen zijn om Preud'homme bovenaan het lijstje te zetten met kandidaat-bondscoaches voor Congo. Preud'homme heeft in het verleden in de Jupiler Pro League met verschillende Congolese spelers samengewerkt.

In La Tribune bij de RTBF kwam de mogelijkheid aan bod om bij een ander land bondscoach te worden aan bod. Namelijk bij... België. Volgens analist Thierry Luthers zou Preud'homme nog altijd de positie van bondscoach van de Rode Duivels in zijn achterhoofd houden, indien Roberto Martinez na het EK niet verder zou doen.

Twijfels bij Albert

Voormalige Rode Duivel Philippe Albert twijfelt dan weer of Preud'homme daar echt nog zin in heeft, aangezien het Belgische nationale elftal stilaan voor een generatiewissel komt te staan. "Met al die Rode Duivels die dicht bij hun afscheid als international staan?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties