Siebe Schrijvers: "Ik kijk er fel naar uit om met Clement samen te werken"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties
Siebe Schrijvers: "Ik kijk er fel naar uit om met Clement samen te werken"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Siebe Schrijvers kan op persoonlijk vlak terugblikken op een mooi debuutseizoen bij Club Brugge. Het jeugdproduct van KRC Genk scoorde twaalf goals in het shirt van blauw-zwart en kijkt ook al uit naar de komst van Philippe Clement.

Voor Sieben Schrijvers is Clement geen onbekende. "Ik heb met hem een half jaar samengewerkt bij Genk en hij is gewoon een heel goede trainer. Dat heeft hij bewezen bij Waasland-Beveren en daarna door de titel te pakken met Genk, het hoogst haalbare. Ik kijk er heel fel naar uit om met hem samen te werken", vertrouwde hij ons toe in het spelershotel van de Jonge Duivels in Tubeke.

"Beste jaar"

Ook al heeft Schrijvers de titel niet gepakt met Club Brugge, toch blikt hij met een zeer positief gevoel terug op zijn eerste jaar bij blauw-zwart. "Dit was tot dusver mijn beste jaar dat ik in eerste klasse al heb gehad. Daar ben ik gewoon heel tevreden over."

"Ik heb het aanvankelijk even moeilijk gehad in die nieuwe groep, met een nieuwe coach en in een nieuw systeem. Dat is ook normaal denk ik. Voor de winter zat ik toch al aan acht goals en daardoor ben ik gegroeid. Mede dankzij de steun van de supporters", besloot de jonge aanvaller, die straks België vertegenwoordigt op het EK U21.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties