Patrick Lefevere over zijn intrede in het bestuur van Anderlecht: "Blijkbaar ben je ofwel blauw, mauve of rood, nooit gewoon voetbal"
Seppe Frans
| 20 reacties

Patrick Lefevere over zijn werk bij Anderlecht: "Ik heb Vincent Kompany één keer ontmoet"

Patrick Lefevere over zijn intrede in het bestuur van Anderlecht: "Blijkbaar ben je ofwel blauw, mauve of rood, nooit gewoon voetbal"
Foto: © photonews

Wielermanager Patrick Lefevere behaalde heel wat successen met zijn wielerploeg, en wilde dat ook graag toepassen op Anderlecht. Toch beseft hij zelf dat hij daar nog niet in is geslaagd.

Het laatste jaar zijn er heel wat verschuivingen geweest binnenin het bestuur van Anderlecht. Onder meer wielermanager Patrick Lefevere trok naar paars-wit. Daar zetelt hij ondertussen al een jaar als onafhankelijke in de Raad van Bestuur. 

Patrick Lefevere werd verleid door het aanbod van Marc Coucke en Wouter Vandenhaute, maar naar eigen zeggen heeft hij daar nog maar weinig leuke momenten aan beleefd: "Ik ben enorm geschrokken van de reacties van de mensen. Zo negatief, helemaal anders dan in de koers. Je bent blijkbaar ofwel blauw, mauve of rood, nooit gewoon voetbal", vertelde hij aan De Tribune.

Volgens de wielermanager is hij nog niet geslaagd in zijn opzet bij Anderlecht. Hij wil zijn visie uit de koers graag proberen toepassen op de club: "Ik wou vooral binnenkijken hoe het bij Anderlecht loopt en wie weet de mentaliteit van de Wolfpack toepassen. Ik heb Vincent Kompany nog maar één keer gezien, dus ik heb dat nog niet kunnen doen"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties