OFFICIEEL: Cercle Brugge laat Raux-Yao vertrekken

Redactie
OFFICIEEL: Cercle Brugge laat Raux-Yao vertrekken
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lampard - Lampard - Carrasco - Wilmots - Lewandowski - Neto - Aubameyang - Aubameyang

OFFICIEEL: Cercle Brugge laat Raux-Yao vertrekken

Serge-Philippe Raux-Yao kwam niet in aanmerking voor speelminuten in het A-elftal van Cercle Brugge. De Vereniging laat hem definitief vertrekken naar Rodez, dat op dit moment op plaats elf staat in de Ligue 2.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/01

Elie Youan (22) is de nieuwe spits van KV Mechelen

KV Mechelen heeft dan toch nog een spits weten te strikken. De Franse voormalige jeugdinternational komt over van het Zwitserse St. Gallen. Hij wordt gehuurd met aankoopoptie. (Lees meer)


David Henen tekent bij KV Kortrijk

KV Kortrijk heeft een extra spits in huis gehaald en 't is toch wel een verrassende naam te noemen. David Henen, ex-Charleroi en -Anderlecht, tekende voor 2,5 seizoenen. (Lees meer)


Charleroi heeft nog een transfervrije centrale verdediger beet

Charleroi heeft de transfervrije Ben Karamoko binnengehaald. Hij speelde het seizoen uit bij Sarpsborg en tekent bij Charleroi voor 1,5 jaar met optie op een bijkomend seizoen. De 26-jarige Frans-Ivoriaanse verdediger speelde eerder bij FK Haugesund, Aalesunds FK en Sarpsborg 08 FF.


KV Kortrijk heeft Amine Benchaib gekocht van Charleroi

KV Kortrijk haalt met Amine Benchaib extra creativiteit bij voor op het middenveld. De 23-jarige aanvallend ingestelde speler tekende voor 3,5 jaar. (Lees meer)


Philippe Sandler trekt (definitief) naar Feyenoord

Frank Arnesen heeft de verdediging van Feyenoord een extra wapen gegeven. Philippe Sandler komt over van Manchester City. De ex-Anderlecht-verdediger komt over op huurbasis, maar kan daarna voor een extra seizoen tekenen. Zijn contract bij City loopt deze zomer immers af. (Lees meer)


Beerschot laat nog een aanvaller vertrekken

Beerschot leent linksbuiten Issa Soumaré voor de rest van het seizoen uit aan Quévilly, dat in de Franse Ligue 2 uitkomt. Hij scoorde dit seizoen één keer in 11 matchen.


Eric Ocansey is de nieuwe aanvaller van Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft ook nog toegeslagen op de laatste transferdag. Eric Ocansey (24) wordt de komende zes maanden gehuurd van KV Kortrijk. (Lees meer)


OFFICIEEL: Sargis Adamyan is de nieuwe spits van Club Brugge

OFFICIEEL: Sargis Adamyan is de nieuwe spits van Club Brugge

Club Brugge lijkt op de laatste dag van de wintermercato nog een aanvallende versterking binnen te halen. (Lees meer)


Emanuel Emegha is de nieuwe spits van Antwerp

Deze week wordt hij nog maar 19, maar hij heeft wel al een leuke transfer te pakken. Emanuel Emegha wordt de nieuwe spits van Antwerp. Hij tekende vandaag een contract tot 2026. (Lees meer)


De wegen van Maes en Lierse K. scheiden onherroepelijk

Alexander Maes maakte zich onlangs onmogelijk bij Lierse Kempenzonen door zijn pogingen om Tom Van Imschoot buiten te werken als coach. De T1 van de Pallieters verwees in samenspraak met het bestuur zijn aanvoerder naar de B-kern, maandag werd een definitieve oplossing gevonden. (Lees meer)


Union laat speler met nul speelminuten in competitie vertrekken naar League One

Marcel Lewis, middenvelder van Union, maakt het seizoen af bij Accrington Stanley FC, in de Engelse League One. Hij kwam in de competitie nog niet in actie en speelde enkel in de beker 90 minuten.


Jarne Teulings gaat opnieuw voor Anderlecht spelen

Een verrassende transfer in het vrouwenvoetbal: Jarne Teulings keert terug naar Anderlecht. Ze vertrok afgelopen zomer na een jaartje bij paars-wit naar FC Twente, dat momenteel op kop staat in Nederland. Maar Anderlecht haalde haar dus na zes maanden terug. (Lees meer)


Ignace Van der Brempt trekt naar Red Bull Salzburg

Wat al sinds vrijdag duidelijk was: Ignace Van der Brempt verlaat Club Brugge voor Red Bull Salzburg. De 19-jarige aanvaller gaat er zijn geluk beproeven bij de leider in de Oostenrijkse competitie. (Lees meer)


OFFICIEEL: STVV ziet Cacace naar Serie A vertrekken

STVV haalde in de zomer van 2020 Liberato Cacace weg bij Wellington Phoenix voor 1,2 miljoen euro. Minder dan twee seizoenen later zou de linksachter al voor een vertrek kunnen staan op Stayen. (Lees meer)


Ousmane Dembélé vertrekt niet naar PSG

Volgens Guillem Balague, Spaans transferexpert, heeft Ousmane Dembele reeds een persoonlijk akkoord met PSG. De aanvaller moest weg bij Barcelona. De clubs moeten wel nog een akkoord vinden. (Lees meer)


Lommel haalt ervaren offensieve middenvelder in huis

Lommel telt amper twee punten meer dan hekkensluiter Virton in 1B en moet alle zeilen bijzetten om degradatie te ontlopen. Eerder op de dag stelden de Noord-Limburgers Théo Pierrot voor en nu is het de beurt aan Bryan Smeets. De 29-jarige offensieve middenvelder komt over van Sparta Rotterdam. (Lees meer)


Kamal Sowah wordt door Club Brugge verhuurd aan AZ

Club Brugge heeft deze winter twee extra wingers gehaald en dus zijn de plaatsjes daar plots heel duur geworden. Kamal Sowah, die voor 9 miljoen euro werd aangekocht, wordt voor een half jaar verhuurd. (Lees meer)


OFFICIEEL: Renato Neto zet carrière verder in Malta

Renato Neto was een van de steunpilaren in het Gentse elftal dat in 2015 de landstitel veroverde. Na omzwervingen bij Oostende en Deinze zat de Braziliaan een half seizoen zonder club. Daar kwam op de slotdag van de mercato verandering in. (Lees meer)


Antwerp denkt aan Ian Maatsen als nieuwe linksback

Antwerp wil dan toch nog een concurrent voor Sam Vines gaan halen. De Amerikaan bleef onder de verwachtingen de voorbije maanden en The Great Old hoopt de komende uren nog een akkoord te vinden met Ian Maatsen. (Lees meer)


OFFICIEEL: OHL stuurt overbodige pion op uitleenbasis naar de Ligue 2

OHL hoestte afgelopen zomer 400 000 euro op om Scotty Sadzoute over te nemen van OSC Lille. Bij de fusieploeg kon de Franse linksachter allerminst indruk maken. (Lees meer)


Standard ziet piepjonge verdediger nu al terugkeren van uitleenbeurt

MVV Maastricht heeft de verbintenis met Lucas Kalala in onderling overleg met Standard verbroken. De jongeling keert terug naar Sclessin, waar hij nog een contract heeft.


OFFICIEEL: Seraing huurt Belgische doelman

Seraing huurt Alex Craninx voor de rest van het seizoen van het Noorse Molde. De 25-jarige doelman speelde in de jeugd onder meer voor Real Madrid.


OFFICIEEL: Cercle Brugge laat Wolf Ackx rijpen bij Knokke

Cercle Brugge leent Wolf Ackx (19) voor de rest van het seizoen uit aan FC Knokke (Eerste Nationale). De vleugelaanvaller ging onlangs nog op trainingsstage bij AS Monaco.


Bryan Gil maakt seizoen af bij Valencia

Bryan Gil, een 20-jarige Spaanse flankaanvaller, verlaat Tottenham. De international gaat op uitleenbasis voor Valencia voetballen.


Officieel: KV Oostende huurt jonge verdediger van Celtic
Foto: © photonews

Officieel: KV Oostende huurt jonge verdediger van Celtic

KV Oostende kan wel een extra verdediger gebruiken en heeft ook actie ondernomen. Osaze Urhoghide, een Schotse verdediger van Celtic, is onderweg naar de Diaz Arena. (Lees meer)


OFFICIEEL Adrien Trebel wordt door Anderlecht uitgeleend

Adrien Trebel trekt de komende maanden naar het Zwitserse Lausanne. (Lees meer)


OFFICIEEL: Ndombele keert tijdelijk terug naar Olympique Lyon

Tanguy Ndombele (25) paste niet in de plannen van Antonio Conte bij Tottenham. De Spurs lenen Ndombele voor de rest van het seizoen uit aan Olympique Lyon. Bij die Franse club was Ndombele eerder tussen 2017 en 2019 ook al aan de slag.


OFFICIEEL Westerlo haalt versterking bij KV Kortrijk

KV Kortrijk en KVC Westerlo hebben een akkoord bereikt over de transfer van Mathias Fixelles. (Lees meer)


Rick Van Drongelen moet Vrancken meer opties geven achterin

Op de slotdag van de mercato heeft KV Mechelen alsnog een inkomende transfer afgerond. Na Dries Wouters is Rick van Drongelen de tweede winteraanwinst van Malinwa. (Lees meer)


Club Brugge heeft nog drie ploegen met interesse voor Otasowie

Club Brugge probeert op de slotdag van de wintermercato nog wat schoon schip te maken in de spelerskern. Volgens SkySports komt er nog een oplossing Owen Otasowie. Hij zou verhuurd worden. Drie ploegen komen nog in aanmerking aldus de tv-zender: AEK Athene, Barnsley en Sheffield Wednesday.


OFFICIEEL Julian Alvarez krijgt contract van 5,5 jaar bij City, maar eerst wel uitgeleend

Manchester City heeft Julian Alvarez voor de volgende 5,5 jaar binnengehaald. Hij komt over van River Plate.

De Argentijnse aanvaller blijft echter wel de rest van het seizoen bij River Plate nog. City betaalde 17 miljoen euro voor hem.


OFFICIEEL: Waasland-Beveren laat spits vertrekken naar Excelsior Virton

Jordan Faucher zat bij Waasland-Beveren op een zijspoor. Sinds half september kwam de ex-spits van Antwerp niet meer in actie bij de Leeuwen. (Lees meer)


Bayern biedt Lewandowski nieuwe deal, als hij weigert is Haaland optie

Bayern München heeft een nieuwe deal klaar voor Robert Lewandowski, zo weet Sky Deutschland te melden. Het gaat over een nieuw, langdurig contract. Enkel als Lewandowski neen zegt blijft Erling Haaland nog een optie voor Bayern. In het andere geval is de Noor te duur.


Marc Wilmots haalt speler van Moeskroen naar Marokko

Raja Club Athletic, de ploeg van Marc Wilmots, versterkt zich met Beni Badibanga van Moeskroen. (Lees meer)


OFFICIEEL Eerste horde genomen voor deal tussen STVV en Standard
Foto: © photonews

Eerste horde genomen voor deal tussen STVV en Standard

Standard en STVV zijn bezig de vete rond de zaak Edmilson aan het oplossen. Een eerste horde is daarbij genomen. (Lees meer)


OFFICIEEL Frank Lampard is de nieuwe manager van Everton

De voormalige middenvelder heeft bij Everton een contract voor 2,5 seizoenen getekend. Op zaterdag 5 februari leidt hij zijn eerste wedstrijd in de FA Cup tegen Brentford.

“Het is voor mij een enorme eer om een club met de omvang en traditie van Everton Football Club te vertegenwoordigen en te leiden”, zei Lampard op de website van de club.

Lampard is een van de meest gedecoreerde voetballers van het Engelse voetbal. Hij won drie Premier League-titels, vier FA Cups, twee League Cups, de Champions League en de Europa League en speelde 106 keer voor de nationale ploeg.


Aubameyang in Barcelona om transfer af te ronden

Pierre-Emerick Aubameyang werd in de luchthaven van Barcelona gesignaleerd. De aanvaller van Arsenal bespreekt de laatste details om tot een huurovereenkomst met Barça te komen. Mogelijk moet Barcelona ook nog spelers laten vertrekken om Aubameyang in te kunnen schrijven.


André Onana wellicht per direct naar Inter

Na dit seizoen gaat André Onana naar Inter, maar Italiaanse media melden dat Ajax hem al per direct wil doorsturen naar de Serie A. In ruil zou er een gratis huurdeal met Ionat Andrei Radu moeten volgen. Onana zou al medisch gekeurd zijn bij Inter en een contract voor vier jaar tekenen.


Zulte Waregem haalt gewezen Red Flame (27) in huis

Zulte Waregem is nu al volop bezig met het volgende seizoen voor te bereiden. In die hoedanigheid hebben ze alvast een nieuwkomer binnengehaald. (Lees meer)


Atletico Madrid legt bod op Carrasco uit Premier League naast zich neer

Volgens Sky Sports heeft Tottenham een bod gedaan op Yannick Carrasco van Atletico Madrid. De zender meldt evenwel dat de Spanjaarden geen interesse hebben om Carrasco in de wintermercato van de hand te doen. Tijdens de volgende transferperiode kan dit wel.


BREAKING Kylian Mbappé verlaat deze zomer PSG voor deal in Spanje

Kylian Mbappé zal deze zomer de Parijse topclub PSG verlaten voor een avontuur bij Real Madrid. Volgens het Duitse BILD is Kylian Mbappé rond met Real Madrid. Hij vertrekt deze zomer transfer bij PSG en zou in Madrid 50 miljoen euro per jaar verdienen.


OFFICIEEL Weghorst verlaat Wolfsburg voor Premier League

Wout Weghorst heeft een contract van 3,5 seizoenen getekend bij Burnley in de Premier League. Met de transfer van de Nederlandse spits zou een bedrag van 12 miljoen pond gemoeid zijn, zo schat Sky Sports in.


Jonathan Heris (Eupen) staat in de belangstelling van RWDM

RWDM zit deze winter niet stil op de transfermarkt. De Brusselse club wil er alles aan doen om de tweede plaats te pakken. Nu hebben ze ook nog Jonathan Heris op het oog, de verdediger begon zijn carrière in Molenbeek. (Lees meer)


Christian Eriksen heeft een contract getekend bij Brentford

Op Deadline Day heeft Christian Eriksen een nieuwe club gevonden. De Deense middenvelder zat sinds zijn contract bij Inter was opgezegd door omstandigheden zonder club en onderhield zijn conditie bij de beloften van Ajax. Brentford geeft hem een nieuwe kans. (Lees meer)


Everton wordt de nieuwe werkgever van Frank Lampard

Frank Lampard wordt de nieuwe coach van Everton, de nummer zestien in de Premier League. De Toffees zaten na het ontslag van Rafael Benitez al sinds 16 januari zonder coach. (Lees meer)


Anderlecht hoopt Trebel, Bakkali en Sardella nog onderdak te krijgen

Inkomend moet er bij Anderlecht weinig verwacht worden vandaag, behalve als Peter Verbeke een witte merel uit zijn mouw schudt. Uitgaand hoopt paars-wit vandaag wel nog wat te doen. (Lees meer)


Matthias Phaëton van Guingamp is een optie bij KV Mechelen

KV Mechelen hoopt vandaag nog een spits binnen te halen. Daarvoor hebben ze verschillende opties op tafel liggen, waaronder een Franse aanvaller van Guingamp. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties