Barcelona haalt spits op bij Arsenal, maar blijft ook zitten met Dembele

Barcelona haalt spits op bij Arsenal, maar blijft ook zitten met Dembele
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Guillem Balague, Spaans transferexpert, heeft Ousmane Dembele reeds een persoonlijk akkoord met PSG. De aanvaller moest weg bij Barcelona. De clubs moeten wel nog een akkoord vinden.

20.58: Barcelona is er niet in geslaagd om Ousmane Dembele van de hand te doen. De dure Franse aanvaller werd sterk gelinkt aan PSG, maar die deal ging niet door. Ook Tottenham is geen optie meer. 

Barça heeft wel een akkoord gevonden met Pierre-Emerick Aubameyang. De bij Arsenal overbodige spits wordt zo dadelijk officieel aangekondigd. 

09.53: Barcelona wil nog 20 miljoen euro voor de 24-jarige Franse aanvaller wiens contract deze zomer afloopt. Barça betaalde zelf nog 110 miljoen in 2017, maar ziet hem anders gratis vertrekken deze zomer. Dembele weigerde zijn nieuw contractvoorstel, wat een loonsvermindering inhield. De clubleiding maakte duidelijk dat hij deze winter nog moest vertrekken of de rest van het seizoen in de tribune zou zitten. 

Ook Chelsea en Manchester United toonden interesse. Dembele kan zijn vroegere ploegmaat Lionel Messi dus vervoegen. De plaatsjes bij PSG zijn wel duur met ook Mbappé en Neymar die de aanval bevolken. Barcelona zou van zijn kant weer interesse hebben om Morata of Aubameyang binnen te halen. Ook een mogelijkheid: Mauro Icardi betrekken in de deal met Dembele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties