Analist geeft reden waarom Jean Butez geen Doelman van het Jaar wordt

Analist geeft reden waarom Jean Butez geen Doelman van het Jaar wordt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Royal Antwerp FC dromen ze van een totale overrompeling van het Gala van de Gouden Schoen. The Great Old wil er alle prijzen pakken die het kan krijgen.

De Gouden Schoen is veel meer dan enkel en alleen de uitreiking van de hoofdprijs. Bij Antwerp hopen ze alvast met meer dan enkel de Gouden Schoen naar huis te gaan.

Naast onder andere een trofee voor Trainer van het Jaar is er ook die van Doelman van het Jaar. Daar lijken niet alle analisten het over eens wie de prijs moet pakken. Jean Butez van Antwerp wordt genoemd, maar ook Maarten Vandevoordt van KRC Genk en Anthony Moris van Union SG.

Thomas Chatelle weet alvast aan wie hij de trofee zou geven. “Ik ben voor Anthony Moris van Union gegaan. Over het volledige jaar vond ik hem de meest regelmatige”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

Hij kiest dus niet voor de doelman van de regerende kampioen en bekerwinnaar en heeft daar zijn duidelijke reden voor, zo laat hij nog weten. “Butez was vorig seizoen de beste, maar dit seizoen vind ik hem maar zwak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties