Huiszoekingen bij Cannavaro en Ibrahimovic

K M
| 0 reacties
Huiszoekingen bij Cannavaro en Ibrahimovic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen op de hoofdkantoren van Juventus Turijn deed de Guardia di Finanza donderdag een huiszoeking, maar ook bij de spelers Fabio Cannavaro en Zlatan Ibrahimovic. Beide spelers staan niet in verdenking, maar wel hun transfer.
 
Vooral bij die van Ibrahimovic kan iets gezegd geworden. De overgang van de Zweedse spits naar Juventus werd pas tijdens de allerlaatste uren van de transferperiode geregeld. Uit verschillende van de afgeluisterde telefoongesprekken zou immers blijken dat Luciano Moggi Ibrahimovic zou gevraagd hebben om zijn transfer wat te vergemakkelijken door zich rebels op te stellen tegenover Ajax.
 
Een voorbeeld daarvan zou het incident met Rafael van der Vaart zijn. Tijdens de interland Nederland – Zweden blesseerde Ibrahimovic zijn ploegmaat en nu blijkt dus dat dit met voorbedachte rade zou gebeurd zijn. Tevens loopt het gerucht dat ook financieel niet alles zou verwerkt zijn zoals het zou moeten verwerkt zijn. Voormalig Ajax-directeur Arie Van Eijden beweert echter bij hoog en laag dat alles volledig legaal is verlopen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties