Kattenbos komt terug na fantastische remonte

Kevin Vaes

Na een korte studieronde kwam KVK al meteen op voorsprong: Bayraktar houdt vlot twee verdedigers aan de praat en met een perfecte voorzet op het hoofd van Theunis komen de bezoekers op voorsprong! Vijf minuten later werd het zelfs 0-2! Een lange bal valt op de hakken van Driesen maar werd meteen terug gelanceerd richting Bayraktar. Alleen voor doel werkte deze laatste beheerst af in het hoekje. Beringen controleerde daarna vlot de eerste helft en een vijftal minuten voor de rust werd Driesen gelanceerd op de linkerflank. Hij speelde zichzelf vlot voorbij zijn vaste verdediger en met een prima voorzet bezorgde hij Bayraktar zijn vijfde van het seizoen op een presenteerblaadje: 0-3! De bezoekers dachten in de tweede helft dat de buit reeds binnen was maar meteen na de rust ging Achten in de fout waardoor er oog in oog met doelman Kaerts simpel gescoord kon worden. De thuisploeg geloofde er weer voluit in en speelde heel de tweede helft met veel meer overgave en inzet dan de makke bezoekers. Kattenbos bleef proberen zonder al te veel kansen te creëren maar twaalf minuten voor tijd ging doelman Kaerts in de fout toen hij dacht dat de bal reeds achter was. Thuisspeler Willekens profiteerde optimaal: 2-3! Enkele minuten later werd het zelfs 3-3. Op basis van de tweede helft was deze gelijkmaker zeker en vast verdiend want van de bezoekers kregen we geen kansen of acties meer te zien. Even voor affluiten kregen ze nochtans toch nog de kans op de overwinning: Bayraktar haalde na een prima actie goed de achterlijn en met een prima voorzet had Joan Theunis eigenlijk de winninggoal aan de voet maar hij miste onbegrijpelijk. Een puntendeling dus na toch wel een verrassende wending in de tweede helft maar zeker niet onverdiend!