Groep C: United met mes op de keel tegen Benfica

Tomas Taecke
| 1 reacties
Groep C: United met mes op de keel tegen Benfica
Foto: © SC

Manchester United kan zich in groep C geen uitschuiver permitteren tegen Benfica. Beide teams tellen acht punten en voelen bovendien de hete adem van Basel (vijf punten) in hun nek.

Dinsdagavond staat er veel op het spel voor Manchester United en Benfica. Beide ploegen - die in de heenwedstrijd de punten deelden - kunnen zich geen nederlaag veroorloven. Op de slotspeeldag moet United op bezoek bij Basel, dat zowel in Manchester als in Benfica een punt uit de brand sleepte en nog steeds aanspraak maakt op de kwalificatie voor de volgende ronde.

Otelul Galati - Basel

Basel kan zich wel absoluut geen puntenverlies veroorloven tegen het puntenloze Otelul. Als de Zwitsers één punt halen zijn ze in ieder geval zeker van de volgende ronde in de Europa League. In de National Arena in Boekarest, waar de finale van de Europa League dit seizoen gespeeld wordt, zullen de Roemenen zich alleszins dubbel plooien om hun waterkansje op Europees voetbal na de winterstop gaaf te houden.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Manchester United en Basel zijn favoriet. Een gokje op Otelul of Benfica daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Manchester United de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 240 euro bij een gok van 150 euro, Basel levert u 270 euro op. Bij winst van Benfica wint u 825 euro en bij een zege van Otelul krijgt u 615 euro.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties