Belgian Cat stelt gebaar belofte-internationals op prijs, maar is vooral onder de indruk van één speler: "Is mijn grote idool"

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Belgian Cat stelt gebaar belofte-internationals op prijs, maar is vooral onder de indruk van één speler: "Is mijn grote idool"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Israël maakten onze Belgische beloften van de gelegenheid gebruik om de basketwedstrijd van de Belgian Cats bij te wonen.

De beloften zagen hoe tegenstander van de Cats Tsjechië volledig door de gehaktmolen werd gedraaid: het werd uiteindelijk 41-84. Na een demonstartie tegen gastland Israël is het de tweede opeenvolgende groepsoverwinning van de Belgische vrouwenbasketploeg op het EK.

Speelster van de Cats Julie Vanloo, tevens grote voetbalfan, kon de geste van de Belgische beloften wel pruimen. "Echt wauw, supertof dat zij hier waren! Het is leuk dat dat van beide kanten komt en dat zij hier zijn komen kijken naar de Belgian Cats."

Er is vooral één speler waar de West-Vlaamse grote fan van is. "Ik zag die jongens binnenkomen en ik merkte meteen Charles De Ketelaere op. Ik viel bijna van mijn stoel. Ik heb een abonnement bij Club Brugge, Charles De Ketelaere is mijn idool. En nu komt hij naar een match van ons kijken. Ik ben bijna flauwgevallen (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

UEFA Kampioenschap O21

Nieuwste reacties