Vanavond drie wedstrijden

J. S.
| 0 reacties
Vanavond drie wedstrijden
Foto: © SC

Vanavond staan er in de Holland Casino Eredivisie drie wedstrijden op het programma. Iedereen kijkt natuurlijk uit naar de topper van morgen tussen PSV en Ajax. Wij kijken toch eerst vooruit naar de wedstrijden van vanavond.

RBC Roosendaal - FC Twente
RBC Roosendaal krijgt FC Twente op bezoek. Beide ploegen spelen een teleurstellend seizoen en zijn helemaal onderaan de rangschikking terug te vinden. Beide ploegen werden nochtans in de ruime middenmoot verwacht voor het seizoen. Een overwinning is voor beide ploegen dan ook meer dan welkom. 


Vitesse - AZ 
In Arnhem staat de subtopper tussen Vitesse en AZ op het programma. Na de sterke seizoensstart is Vitesse wat teruggezakt in de rangschikking. De Arnhemmers zijn hierdoor teruggezakt naar de tiende plaats. AZ is de laatste weken in heel goede doen. De ploeg uit Alkmaar staat knap vijfde met slechts één punt achterstand op de derde. Het belooft een interessante wedstrijd te worden. 


NEC - NAC Breda
NEC - NAC Breda is een wedstrijd tussen twee middenmoters. NEC is terug te vinden op de elfde plaats, NAC op de achtste. Beide ploegen lijken een zorgeloos seizoen tegemoet te gaan. Vanavond is er niet echt een favoriet, NEC is vooral thuis moeilijk te verslaan, NAC is echter een geduchte ploeg voor iedereen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties