Visé mag, in principe, naar de finale

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Visé mag, in principe, naar de finale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Visé heeft vandaag in het burenduel afstand genomen van Sprimont. Het werd 2-1, waardoor Visé, in theorie, de finale mag spelen. Alles hangt immers nog af van de zaak Virton.

Beide teams begonnen heel aarzelend aan de partij. Geen van beide durfde echt voor de aanval te kiezen. Bijgevolg was de eerste helft één langgerekte geeuw. Het eerste schot op doel viel pas na 30 minuten te noteren en kwam van de voeten van Scattone. Meteen het startschot van de 5 beste minuten. Zo schoot Bayok nog hard op Beltitane en trapte Spailier een vrije trap nog vervaarlijk op doel. Drie minuten voor de pauze kwam Sprimont geheel verrassend op voorsprong. Calli zette zich op links door en schoot vanop de hoek van de 16 op doel. Fouhami verkeek zich en zo mochten de bezoekers met een voorsprong gaan rusten. 

Na de rust zette Visé echter orde op zaken. Na amper 5 minuten spelen kopte Scattone mooi in de linker bovenhoek binnen. Sprimont trapte af en verloor het leer onmiddellijk aan Caramazza. Na een knappe actie schoot hij vanaf zo'n 25 fraai binnen. De bezoekers waren aangeslagen en Visé drukte vervolgens door. Zo sneed Gillet van links naar binnen, maar zijn schot strandde net naast het doel. De thuisploeg controleerde de partij en probeerde op de counter de wedstrijd te beslissen. Een kwartier voor tijd kreeg Sprimont haar beste kans op de gelijkmaker. Fouhami moest alles uit zijn kast halen om de kopbal van Calli uit zijn doel te houden. Sprimont probeerde in de laatste minuten de situatie nog recht te trekken, maar echt gevaarlijk waren ze niet meer. 

Visé mag zich zo opmaken voor de finale. Maar ze blijven daar aan de Maas nog altijd hopen op de weigering van de licentie van Virton.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties