Stoke is fratsen Bangoura beu

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stoke is fratsen Bangoura beu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sambegou Bangoura lijkt het te hebben verkorven bij zijn Engelse club Stoke City. Pas zaterdag keerde de aanvaller terug van de Afrika Cup terwijl hij met zijn land Guinée al anderhalve week geleden werd uitgeschakeld. Door zijn late terugkeer - hij gaf als reden dat enkele familieleden ziek waren - zat hij niet in de selectie van manager Johan Boskamp die Cardiff moest bekampen. De Welshe club versloeg Stoke trouwens met 3-0.

Bangoura bood gisteren zijn excuses aan, maar Boskamp was niet onder de indruk: "ik ben hem zo beu als kouwe pap. Als het aan mij ligt, speelt hij niet meer. Maar anderzijds hebben we hem nodig. Stoke heeft geen andere en betere spitsen." 

De ex-speler van Standard doet het dan ook meer dan goed in de Engelse tweede klasse. In veertien partijen scoorde hij acht keer. Vorige week nog had Torpedo Moskou vier miljoen euro geboden op de aanvaller.

Het is ook niet de eerste keer dat Bangoura voor onrust zorgt bij The Potters. In september werd hij al eens gearresteerd omdat de Britse autoriteiten dachten dat hij iemand het land wilde binnensmokkelen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties