Kezman verliest stilaan geduld bij Fenerbahçe

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kezman verliest stilaan geduld bij Fenerbahçe
Foto: © SC

Het verblijf van Mateja Kezman bij de Turkse topclub Fenerbahçe lijkt na mislukte avonturen bij Chelsea FC en Atlético Madrid ook bij de Turken op een fiasco af te stevenen. De 27-jarige aanvaller wordt door de Braziliaanse trainer Zico vaak als wisselspeler gebruikt en dat maakt de Serviër ontevreden.

"Ik ben honderd procent fit en nu is het de zaak van de trainer om daar overtuigd van te raken. Ik werk me elke dag in het zweet om basisspeler te worden. Ik vind mezelf geen speler voor de laatste twintig minuten. Bij mijn vorige clubs zat ik ook steevast bij de eerste elf", aldus de ex-spits van PSV Eindhoven.

In de afgelopen twee seizoenen scoorde Kezman slechts twaalf doelpunten en daarmee lijkt hij aan productiviteit te hebben ingeboet. In zijn periode bij PSV scoorde Kezman 105 keer in vier seizoenen. Bij Fenerbahçe scoorde Kezman al drie keer in zes wedstrijden maar die adelbrieven volstaan blijkbaar niet voor Zico.

"Ik heb absoluut geen probleem met de club. Ik heb respect voor mijn collega's, de club en de technische staf. Ik ben niet een speler die heisa gaat maken als hij op de bank zit. Ik ben er nog altijd zeker van dat de trainer mij zal opstellen als hij honderd procent zeker is dat ik er klaar voor ben", aldus de Serviër.

Fenerbahçe staat de komende weken voor een aantal cruciale duels. In de Uefabeker speelt het deze week tegen het Italiaanse US Palermo en in de Turkse competitie speelt het krakers tegen Trabzonspor en de geladen derby tegen Galatasaray. "Ik wil een echte Fenerbahçe-speler worden. Dat kan alleen maar door doelpunten in de belangrijke wedstrijden te maken. De komende drie weken zijn voor ons erg belangrijk", besluit Kezman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties