Jemaa maakt rentree tegen ex-club

Kristof Blomme
| 0 reacties
Jemaa maakt rentree tegen ex-club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Issame Jemaa maakt vanavond mogelijk zijn rentree bij Caen na enkele maanden blessureleed. Caen gaat op bezoek bij Lens, de club waar het in Europa allemaal begon voor Jemaa.

Issame Jemaa maakte afgelopen zomer de overstap van Lens naar Caen. De vleugelspeler dacht bij de promovendus meer speelkansen te krijgen. Na één maand sloeg het noodlot echter toe. De 23-jarige Tunesiër verdraaide zijn knie. Uiteindelijk stond hij twee maanden aan de kant. 

Woensdagavond maakt hij mogelijk zijn rentree bij Caen. Dan gaat hij op bezoek bij ex-club Lens, waar hij als 20-jarige knaap terechtkwam. Hij heeft er nog steeds goede herinneringen. "In die periode hadden enkele clubs uit de Franse hoogste klasse interesse, maar Lens deed me het meeste dromen. Bovendien waren de truitjes zowat dezelfde als die van Esperance de Tunis, de club waar ik mijn opleiding genoot. Ik heb vooral goede herinneringen aan de Uefa Cup. De match tegen Panathinaikos, of de gekke avond tegen Udinese. Ik kwam op het veld en 30 seconden voor affluiten lukte ik de winnende treffer."

Nu keert de aanvaller terug naar het 'Bollaert stadion'. "Het is een fantastisch stadion en een unieke omgeving. De spionkop bevindt zich in het midden van de tribune ter hoogte van de middellijn. Elke keer ik er binnenkom krijg ik rillingen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties