Oberhausen ziet het wel zitten met De Cock

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Oberhausen ziet het wel zitten met De Cock
Foto: © SC

Olivier De Cock staat dicht bij een contract bij de Duitse tweedeklasser Rot-Weiss Oberhausen. Eerder deze week meldden we al dat de ex-speler van Club Brugge en Fortuna Düsseldorf er ging testen.

Olivier De Cock kon tijdens de testweek de mensen van Rot-Weiss Oberhausen overtuigen van zijn kunnen. Hij speelde onder andere mee in een oefenpartij tegen Schalke 04 die met 1-4 verloren werd. Momenteel zijn de onderhandelingen tussen club en speler bezig.

"Op dit moment is nog niets beslist. We zijn aan het onderhandelen en mogelijk zal er zondag een beslissing vallen. Olivier komt uit de jeugd van Club Brugge en speelde er tot 2007, voor hij aan Fortuna Düsseldorf werd uitgeleend. Dit getuigt van honkvastheid. Zo'n speler zal ongetwijfeld bij ons passen", zegt Hans-Günter Bruns, de technisch manager van de club, op de website van de Duitse tweedeklasser.

Rot-Weiss Oberhausen moet trouwens dringend winnen. De club staat momenteel voorlaatste in de 2.Bundesliga maar kan snel opschuiven als het enkele keren wint. Zondag komt overigens 1.FC Kaiserslautern op bezoek, de huidige leider in de Duitse tweede klasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties