Tore Andre Flo bindt de schoenen weer aan

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Tore Andre Flo bindt de schoenen weer aan
Foto: © SC

De Noor Tore Andre Flo had in maart aangekondigd dat hij zou stoppen met voetballen. Zijn voetbalpensioen duurde maar acht maanden want hij keert terug op de voetbalvelden bij het Engelse Milton Keynes Dons, een club uit de League One.

Tore Andre Flo tekende bij Milton Keynes Dons, de nummer vier uit de League One, een contract tot volgende zomer. De Noorse spits die vroeger nog uitkwam voor Chelsea FC, trainde de afgelopen weken al met de opvolger van het ter ziele gegane Wimbledon FC. Flo werd benaderd door Dons-manager Roberto Di Matteo, een oud-ploegmaat van de Noor.
 
Di Matteo is verheugd met de komst van de voormalige Noorse international. "We waren al een tijdje op zoek naar een spits die iets extra's kon brengen in ons team. Met Tore in het team hebben we een schat aan ervaring waar we veel goeds kunnen van verwachten", aldus de Italiaan op de website van de Engelse derdeklasser.

Flo verhuisde destijds in 1997 van Brann Bergen naar Chelsea FC. In Londen maakte hij zoveel indruk dat Glasgow Rangers een pak poen betaalde om de Noor naar Ibrox Park te halen. Hij is met een transfersom van achttien miljoen euro nog steeds de duurste Noorse voetballer ooit. Verder voetbalde Flo ook nog voor FC Sunderland en Leeds United. In Italië stond hij een tijdje bij Siena op de loonlijst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties