Pieroni is het beu in Frankrijk en wil terugkeren

Pieroni is het beu in Frankrijk en wil terugkeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze landgenoot Luigi Pieroni is het beu in de Franse competitie. De aanvaller ziet een terugkeer naar de Jupiler Pro League best zitten. Momenteel staat hij onder contract bij FC Valenciennes, maar daar komt hij niet aan spelen toe.

Sinds 2007 is Luigi Pieroni iedere keer van club veranderd. Ook nu weer zit het eraan te komen dat de Waal andere oorden zal opzoeken. "Ik ben niet gelukkig in Valenciennes. We zijn hier met vijf spitsen maar de trainer kiest ervoor om er maar één op te stellen. Ik heb wel al twee keer kunnen scoren, maar ik krijg niet genoeg krediet om te blijven staan als het even wat minder gaat", zegt de Italobelg in de krant La Dernière Heure.

Ziet Luigi Pieroni dan een terugkeer naar de Belgische competitie zitten? "Ik heb echt genoeg van de Franse competitie. Ik sluit een rentree in België zeker zitten maar ik wil dan wel naar een club met ambitie", aldus Pieroni die eerder in ons land al uitkwam bij Club Luik, Excelsior Moeskroen en vorig seizoen zes maanden bij RSC Anderlecht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties