Geen contractverlenging voor Smit en de Vries

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Geen contractverlenging voor Smit en de Vries

Heracles gaat komend seizoen niet verder met Marnix Smit en Remon de Vries. Beide spelers maken deel uit van het meubilair van de club uit Almelo, maar de clubleiding besliste om hun posities anders te zullen invullen.

Marnix Smit speelt al sinds 1999 voor Heracles, terwijl Remon de Vries in 2004 naar het Polman-stadion verhuisde. “Het zijn allebei prima kerels en goede spelers die altijd hun uiterste best voor Heracles Almelo doen, maar we hebben besloten die posities in onze selectie anders in te vullen”, aldus directeur Nico Jan Hoogma.

De 22-jarige Willie Overtoom mag dan weer wel langer in Almelo blijven. Zijn contract werd namelijk automatisch verlengd vanwege een clausule in zijn contract. Ook doelman Martin Pieckenhagen lijkt langer bij Heracles te blijven. Indien de 37-jarige doelman aan 30 competitiewedstrijden geraakt, wordt ook zijn contract automatisch met een jaar verlengd.

"Met het langere verblijf van deze spelers zijn we erg blij”, aldus Hoogma. “Willie heeft het goed gedaan en Martin is één van de steunpilaren van het elftal. Met de andere spelers waarvan de contracten aflopen zal de komende weken worden gesproken.”

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties