Suarez denkt nog niet aan vertrekken bij Ajax

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Suarez denkt nog niet aan vertrekken bij Ajax

Luis Suarez denkt er nog niet aan om te vertrekken bij Ajax Amsterdam. De spits werd de voorbije maanden in verband gebracht met AC Milan, FC Barcelona en FC Valencia. "Ik leer nog elke dag bij en zal volgend seizoen nog voor Ajax spelen."

Ajax speelt een verloren seizoen. De hoofdstedelingen zijn uitgeschakeld in de UEFA-beker, zijn in Nederland ook al uitgebekerd en zeer waarschijnlijk gaat de Nederlandse landstitel naar AZ Alkmaar. "Natuurlijk wil iedere speler bij een grote club die Champions League speelt aan de slag gaan. Eerst ga ik wel mijn contract bij Ajax uitdienen en dat loopt nog drie jaar. Ik ben hier tevreden met de mensen, met het team, eigenlijk met alles", zegt Luis Suarez op AT5.

Suarez is nog maar 21 jaar en speelde eerder voor Nacional Montevideo en FC Groningen. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede contractjaar bij Ajax Amsterdam. In zijn eerste seizoen kwam hij in zeventien wedstrijden aan evenveel treffers. Op dit moment heeft de Uruguayaanse international al vijftien keer de netten doen trillen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties