Lucio en Kaká: "We slapen niet genoeg in Zuid-Afrika"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Lucio en Kaká: "We slapen niet genoeg in Zuid-Afrika"
Foto: © SC

Brazilië won gisteren erg nipt met 4-3 van Egypte na een spektakelwedstrijd. Nochtans zou je verwachten van 'de Goddelijke Kanaries' dat ze over 'de Farao's' zouden walsen. Lucio en Ricardo Kaká vonden al een verklaring voor de prestatie van gisteren.

Die verklaring is volgens Lucio en Ricardo Kaká erg simpel. "We spelen te veel wedstrijden. We zijn geen machines en bovendien slapen we hier in Zuid-Afrika niet genoeg", aldus de twee heren daags na de partij tegen Egypte.

"We spelen eerst een heel seizoen in Europa, reizen daarna naar Brazilië om nog een aantal wedstrijden in de WK-kwalificatie af te werken en dan komen we naar hier. We zijn moe. Sinds we in Zuid-Afrika zijn, slapen we ook niet goed door de jetlag. Meestal komen we niet verder dan vier à vijf uur per nacht", gaan de twee verder die bijval vinden bij bondscoach Carlos Dunga.

Toch moet Brazilië zeker nog twee keer aan de bak. Donderdag speelt het land tegen de Verenigde Staten om het dan zondagavond op te nemen in de clash tegen wereldkampioen Italië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties