Utrecht - Feyenoord stilgelegd wegens spreekkoren

Ward Callens
| 3 reacties

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord kende weinig piekmomenten. Tot scheidsrechter Tom Van Sichem tien minuten voor tijd besloot de wedstrijd na aanhoudende spreekkoren vroegtijdig stil te leggen.

Er viel weinig te beleven in de Galgenwaard zondagmiddag. Naast een aantal terechte gele kaarten zagen de bezoekers weinig sportieve hoogtepunten. In de 75ste minuut werd ex-KVM’er Nana Asare gevloerd in het strafschopgebied. De thuisploeg claimde een penalty, maar de scheidsrechter liet doorspelen.

Het thuispubliek richte zich daarop op de man in het zwart. Ondanks waarschuwingen van de stadionspeaker bleven de spreekkoren aanhouden. Scheidsrechter Tom Van Sichem besloot daarop de wedstrijd te staken.

Terwijl beide teams naar de kleedkamers waren verwezen sprak Utrecht-trainer Ton du Chatinier de supporters toe via microfoon. Van Sichem liet de wedstrijd vervolgens uitspelen. Aan de score veranderde niets meer, het bleef 0-0 in Utrecht.