Mpenza: "Ik voel me bij Baku beter dan ooit"

Fabian Morren
| 13 reacties
Mpenza: "Ik voel me bij Baku beter dan ooit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Mpenza voelt zich uitstekend in Azerbeidzjan. De 32-jarige aanvaller pakte met Neftchi Baku voor het eerst in zijn carrière een titel; "Ik wil er nog twee titels bij doen en hier mijn loopbaan afsluiten", zegt Mpenza.

"Ik heb in mijn carrière bij heel wat grote clubs gespeeld en ik ben een paar keer dicht bij de titel geweest, maar het was telkens 'net niet'. Schitterend dat ik nu eindelijk kampioen ben. Vooral omdat ik 32 ben en weldra zal stoppen met voetballen", zo vertelt Mpenza in HLN.

"Ik heb hier nog een contract tot 2013. Het plan is om er met Neftchi nog één of liefst twee titels bij te doen. Dan kan ik in schoonheid eindigen en hier mijn loopbaan afsluiten. Ik voel me in Baku immers beter dan ooit."

Volgend seizoen zit Mpenza dus in de voorronde van de Champions League. "Vooral dáár kijk ik naar uit. Schitterend gewoon dat ik volgend seizoen nog kans maak in de groepsfase van de Champions League te komen. Bovendien heb ik een voorgevoel. Vraag me niet waarom, maar ik weet gewoon dat we met Neftchi tegen een Belgische club zullen uitkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties