Robinho: "We zullen Ibra missen"

Andrea Doino
| 0 reacties
Robinho: "We zullen Ibra missen"
Foto: © SC

Zaterdagavond ontvangt AC Milan Juventus in San Siro. Milan staat eerste met één punt voorsprong op de Oude Dame, maar heeft wel één match meer gespeeld.

AC Milan zal het moeten doen zonder sterspeler Zlatan Ibrahimovic. Wellicht zullen de Brazilianen Pato en Robinho de doelpunten moeten maken voor de Rossoneri.

“In deze belangrijke wedstrijd zal de echte Pato terugkomen die wij allemaal kennen. Het is niet leuk om als voetballer een blessure op te lopen. Wij willen altijd spelen, ook Pato. Ik ben er zeker van dat Pato rustig blijft en dat hij zo snel mogelijk zijn niveau kan halen”, aldus Robinho in een interview met Sky.

“Ibrahimovic is een geweldige speler die een wedstrijd kan beslissen. Zonder hem moeten we de bal over de grond spelen, omdat hij groot is en graag lange ballen krijgt. Hij is een goede voetballer en zullen hem missen, maar we moeten proberen de drie punten thuis te houden."

De topper zaterdagavond is een belangrijke wedstrijd, maar nog niet beslissend voor de titel volgens Robinho. “Het zullen drie belangrijke punten zijn, maar de competitie duurt nog lang”, aldus de Braziliaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties