Sir Paul McCartney noemt Stuart Pearce idioot
Redactie
| 15 reacties
Sir Paul McCartney noemt Stuart Pearce idioot
Foto: © SC

Ex-Beatle Sir Paul McCartney (70) vindt het belachelijk dat David Beckham (37) niet geselecteerd is voor Team GB, de voetbalploeg die deelneemt aan de Olympische Spelen: "Beckham is een nationale held, maar één of andere idioot besliste dat hij niet mee mocht."

Die idioot is bondscoach van Team GB Stuart Pearce (50), zelf ook een voormalig Engels international met een aardige staat van dienst. Op veel begrip voor zijn selectie moet Stuart in Groot-Brittannië echter niet rekenen. Zelfs Paul McCartney roert zich in de debatten: “Voor mij zou David Beckham de eerste op het blad zijn.”

“Ik vind het ook jammer voor de drie spelers ouder dan 23 die wel geselecteerd zijn zoals Micah Richards en Craig Bellamy want zij zullen met argusogen bekeken worden.” Beckham speelde een belangrijke rol in het halen van de Spelen naar Londen. “David is een nationale held, iemand die mensen beroert en samen brengt”, zegt Macca.

Beckham nam sportieve wraak door in de laatste drie wedstrijden met LA Galaxy vier assists uit te delen en vier keer te scoren en waaronder enkele prachtige afstandsschoten en vrije trappen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties