Juventus wil de scalp van Shaktar

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Juventus wil de scalp van Shaktar
Foto: © SC

Juventus-aanvoerder Giorgio Chiellini hoopt dat zijn ploeg dinsdag de eerste zege kan boeken in de Champions League tegen Shaktar Donetsk. "Waarschijnlijk is de wedstrijd tegen Shaktar het belangrijkste duel van de groep", klinkt het.

De aanvoerder van de Oude Dame laat weten niet aan onderschatting van de tegenstander te doen. We moeten niet voorbij gaan aan de kwaliteiten van Shaktar. Het zal een goede prestatie van ons vergen om de tenstander te verslaan "Het doel is natuurlijk om de wedstrijd te winnen", laat Chiellini weten op de voorafgaande persconferentie. “De spelers van Shaktar zijn misschien niet zo bekend, maar ze zouden bij iedere ploeg in de Champions League moeiteloos meekunnen en zelfs in de basis staan. Toch ben ik er van overtuigd dat we de juiste instelling hebben voor een dergelijke wedstrijd. We willen het spel dicteren."

Chiellini laat eveneens niet na om het belang van de wedstrijd te benadrukken en de fans op te roepen tot massale steun voor Juve. "Waarschijnlijk is de wedstrijd tegen Shaktar het belangrijkste duel van de groep. Ik hoop dan ook dat het stadion vol zit en dat de fans voor een uitbundige sfeer zullen zorgen", besluit de verdediger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties