Fiorentina doet gouden zaak

Fiorentina heeft de subtopper op het veld van Lazio gewonnen met 0-2. Doordat ook Internazionale verloor, springt de ploeg uit Firenze in een klap naar de vierde plaats in de stand.

Lazio – Fiorentina 0-2

Fiorentina heeft een belangrijke overwinning geboekt op het veld van Lazio. In Rome werd het uiteindelijk 0-2. Jovetic opende na twintig minuten de score voor de bezoekers en iets na rust bezegelde Ljajic het lot van de Romeinen. Door de overwinning springt Fiorentina over Lazio naar de vierde plaats in de stand.

Internazionale – Bologna 0-1

Verrassing in Milaan: Inter slaagt er thuis niet in om Bologna opzij te zetten. Vlak voor het uur scoorde Gilardino voor de bezoekers het enige doelpunt van de wedstrijd. Internazionale mist zo de kans om afstand te nemen van Lazio en Fiorentina. Bologna hoeft zich geen zorgen meer te maken en staat stevig in de middenmoot.