Alweer dramatische nederlaag voor PSV

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

De overwinningsroes van PSV na de zege tegen AZ was van korte duur. De ploeg uit Eindhoven leed vanmiddag immers een pijnlijke 2-0 nederlaag tegen rode lantaarn RKC.

Na de zege tegen AZ hoopte PSV een mooie reeks te kunnen neerzetten. Winst op het veld van degradatiekandidaat RKC was dan ook een must. Het werd echter alweer een pijnlijke namiddag voor de mannen van Cocu.

De thuisploeg opende vroeg in de tweede helft de score via Evander Sno. PSV miste daarna de kansen om op gelijke hoogte te komen. Het was opnieuw Sno die in blessuretijd met zijn tweede van de middag de wedstrijd helemaal besliste.  RKC pakt drie gouden punten in de degradatiestrijd, terwijl PSV slechts zevende is in de Eredivisie.