Jacobs: "Als ik mag blijven, blijf ik bij Valenciennes. Anders was het de laatste opdracht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Jacobs: "Als ik mag blijven, blijf ik bij Valenciennes. Anders was het de laatste opdracht"
Foto: © SC

Ariël Jacobs slaagde er niet in om met Valenciennes het behoud in de Franse Ligue 1 af te dwingen. Maar de voormalige oefenmeester van RSC Anderlecht lijkt ook nog ambities te koesteren in de tweede klasse. "Ik voel me zeker niet te goed om aan een basis te werken."

Ariël Jacobs - die ook volgend seizoen nog onder contract ligt bij Valenciennes - gaf eerder al aan dat hij na zijn Noord-Franse passage wil stoppen. De voormalige oefenmeester van RSC Anderlecht was een dikke week geleden zelfs nog mysterieus omtrent zijn nabije toekomst. "Het is voor de club misschien beter om in tweede klasse helemaal opnieuw te beginnen", liet hij optekenen.

"We hebben dit seizoen nochtans bewezen dat we niets minder hadden dan enkele concurrenten", aldus Jacobs op Sporting Telenet. "Deze dreun komt toch nog steeds aan. Ik kreeg hier bij aankomst een quasi onmogelijke opdracht voorgeschoteld, maar we hebben toch nog eventjes meegespeeld, hé."

Kreeg bij aankomst quasi onmogelijke opdracht voorgeschoteld

Het is nog niet zeker dat Jacobs mag blijven, maar zelf heeft hij er nog zin in. "Ik veronderstel dat de club een brede basis wil aanleggen", besluit Jacobs. "Of ze meteen terug naar de Ligue 1 willen? Dat weet ik niet. Maar ik wil zeker nog verder. Maar ook in het andere geval zal Valenciennes mijn laatste opdracht zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties