'Chelsea gaat vol voor Pogba en plant dubbelslag van 140 miljoen euro'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
'Chelsea gaat vol voor Pogba en plant dubbelslag van 140 miljoen euro'
Foto: © photonews

Chelsea haalde met Pedro al een versterking voor de aanvalslinie in huis, maar de Engelse kampioen wil meer. José Mourinho wil er nog een verdediger en een middenvelder bij, en de Portugees legt de lat hoog.

Zo zouden The Blues nu vol voor Paul Pogba willen gaan. Het goudhaantje van Juventus stond de voorbije weken en maanden al in de belangstelling van Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United en Manchester City, maar Chelsea zou al die clubs nu willen aftroeven en de Fransman binnenhalen. Dat meldt The Sun.

Everton wil niet meewerken aan transfer Stones

Voorts blijft de Londense club ook naar de diensten van John Stones hengelen. De 21-jarige verdediger van Everton moet Mourinho meer mogelijkheden geven in het defensieve compartiment, maar The Toffees willen niet van een transfer weten.

Volgens verschillende Britse media zou Stones een transferverzoek hebben ingediend bij zijn club, maar die geruchten deed coach Roberto Martinez ondertussen af als onzin. Hoe dan ook zal Chelsea doordrukken, want het zou voor Pogba en Stones samen 140 miljoen euro willen uitgeven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties