Gerets met oproep naar alle Belgische fans: "Wilmots moét de kans krijgen om het te bewijzen"

Redactie
| 9 reacties
Gerets met oproep naar alle Belgische fans: "Wilmots moét de kans krijgen om het te bewijzen"
Foto: © Photonews

De Rode Duivels trekken komende zomer als één van de favorieten naar het EK in Frankrijk. Marc Wilmots wordt nochtans door een deel van de publieke opinie afgebroken. Eric Gerets hoopt dan ook dat de bondscoach een kans krijgt.

Marc Wilmots krijgt langs alle kanten kritiek”, vertelt Eric Gerets in Het Laatste Nieuws. ”Ik weet niet of hij het goed heeft aangepakt toen Schalke04 kwam aankloppen, maar ik kijk liever naar de zaken die hij gerealiseerd heeft.”

De Leeuw van Vlaanderen heeft het natuurlijk over de eerste plaats op de FIFA-ranking. ”Wilmots moet dan ook een kans krijgen om te bewijzen dat hij het maximum uit deze lichting Rode Duivels kan halen.”

Ik weet niet of Marc Wilmots het goed heeft aangepakt toen Schalke04 kwam aankloppen, maar ik kijk liever naar de zaken die hij gerealiseerd heeft

Eric Gerets

”Het blijft een discussie of België nu al dan niet verdiende om op die eerste plaats te staan, maar ze stonden er wel. En dat kwam er niet door een keertje van Letland te winnen, hé. Dat vergeten heel veel mensen, denk ik.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties