Overzicht Serie A: Higuaín held van Juve, Callejon leidt Napoli naar vlotte zege

Caroline Tonnelier
| 1 reacties

Sassuolo is straks een van de tegenstanders van KRC Genk in de Europa League. De Italianen openen straks tegen Athletic Bilbao, maar moesten eerst nog Juventus partij geven.

Juventus - Sassuolo 3-1

Punten pakken in Turijn: het is weinigen gegeven en al erg snel was het duidelijk dat Sassuolo niet moest hopen op een stunt. Na amper tien minuten voetballen leek de wedstrijd al gespeeld bij een 2-0 stand. Higuaín tekende voor beide treffers.

Pjanic deed er daarna nog eentje bij: 3-0 na minder dan een halfuur voetballen. Even later milderde Antei wel nog, maar verder dan een eerredder kwam Sassuolo niet meer. Een eenvoudige zege voor de landskampioen, die na drie speeldagen het maximum van de punten behoudt.

Palermo - Napoli 0-3

Napoli nam pas in de tweede helft afstand van Palermo, maar pakte uiteindelijk ook een erg vlotte zege. Hamsik brak de ban, daarna was het aan Callejon. De Spanjaard scoorde twee keer alvorens Dries Mertens hem kwam vervangen. Op dat moment stond de 0-3 eindstand al op het bord.